Úvod Zaujímavosti UBER dnes počas štrajku taxikárov ponúkne až 50% zľavu na svoje služby

UBER dnes počas štrajku taxikárov ponúkne až 50% zľavu na svoje služby

2
Lacná a moderná doprava Uber X

Protest klasických taxikárov z Bratislavy, ktorý je namierený na spoločnosť Uber, spôsobí neočakávané zlacnenie jej cien za prepravu osôb. Zákazníci sa tak budú môcť od poobedia do polnoci voziť s až 50% zľavou.

O celej záležitosti informovali prostredníctvom oficiálneho webu uber.com, kde sú zároveň dostupné všetky potrebné detaily na uplatnenie dočasnej akcie.

Uber nerešpektuje a vedome porušuje zákony. Ponúka nelegálnu prácu neregistrovaným vodičom, čím ohrozuje bezpečnosť občanov a podnikanie legálnych taxikárov,uviedol podľa webu SME.sk predseda Únie taxikárov Bratislavy, Ondrej Wenzl, na čo prišla nižšie uvedená reakcia z druhej strany.

Veríme, že každý má právo vyjadriť svoj názor, a preto by sme v pondelok radi ponúkli možnosť odvozu všetkým, ktorí sa potrebujú odviezť. Každý, kto sa chce v pondelok 28.9. 2015 odviezť v čase štrajku od 13:00 môže použiť náš promo kód DOSTUPNYODVOZ a dostene 50% zľavu na jeho najbližšiu jazdu.

Nižšie nájdete stručný návod, ako uplatniť zľavu:

  1. Otvorte nainštalovanú aplikáciu Uber
  2. Choďte do menu a kliknite na PROMO
  3. Zadajte promo kód DOSTUPNYODVOZ

Kontroverzný UBER

Príchod spoločnosti Uber na spotrebiteľský trh spôsobil protesty vo viacerých krajinách, nielen na Slovensku. A to aj napriek tomu, že pre ňu môže pracovať každý, kto spĺňa stanovené podmienky. Vodiči však nie sú bežní taxikári, nemajú taxamater a ani neplatia DPH.

Cenník Uber X
Cenník Uber X

Služba Uber X funguje vďaka aplikácii pre smartfóny s operačným systémom Android či iOS. Zákazník v nej iba určí svoju aktuálnu polohu a onedlho je pri ňom jeden z najbližších vodičov, ktorého príchod môžete sledovať priamo na dostupnej mapke. Celková cena za odvoz sa dá zistiť ešte pred tým, ako taxi zavoláte. Za odvoz navyše neplatíte na mieste, ale prostredníctvom automatického prevodu určitej čiastky z účtu na účet. Pri registrácii profilu je totiž nevyhnutné zadať aj platobnú kartu. Po ukončení jazdy príde na e-mail vyúčtovanie s podrobnými detailami.

TIP Revolučná taxi služba Uber dorazila už aj na Slovensko

Či už idete do práce, na letisko, alebo von z mesta, aplikácia Uber vás prepojí so spoľahlivou jazdou – od nízko nákladovej až po prémiovú – v priebehu niekoľkých minút. Platba je automatická prostredníctvom aplikácie a cestovné sú zvyčajne lacnejšie ako v prípade taxi.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubercab“]