Úvod Výrobcovia Lenovo Tablet Lenovo Yoga Tab 3 Pro predstavený: Šikovný projektor a obrovská batéria!

Tablet Lenovo Yoga Tab 3 Pro predstavený: Šikovný projektor a obrovská batéria!

4
Lenovo Yoga Tab 3 Pro

S dvojicou podarených Android tabletov Yoga Tab 3 8″ a Yoga Tab 3 10″ predstavila spoločnosť Lenovo aj jeden hi-end kúsok, ktorý ponúka okrem prémiových materiálov naozaj netradičné vymoženosti. Tie z Yoga Tab 3 Pro robia perfektného multimediálneho spoločníka.

10-palcová novinka má totiž v kovovej konštrukcii zabudovaný malý projektor s digitálnym zaostrovaním či pohodlným ovládaním prostredníctvom ručných gest, pričom ho je možné otáčať do rôznych uhlov. Na rozdiel od predchádzajúcej generácie je však tentokrát umiestnený úplne niekde inde.

Pozornosti ale nesmie ujsť ani šikovný a flexibilný stojan, vďaka ktorému bude pozeranie filmov oveľa pohodlnejšou záležitosťou, najmä ak sa rozhodneme použiť projektor. Prednú stranu tabletu zdobia nadštandardné reproduktory, ktoré zase poskytnú pohlcujúci ‚Dolby Atmos 3D Surround‘ zvuk.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Lenovo Yoga Tab 3 Pro

Jemné rozlíšenie a veľká výdrž

Zobrazovací IPS panel ponúka rozlíšenie WQXGA, čo je 2560×1600 pixelov. Pri desiatich palcoch predstavuje táto kombinácia presne 299 ppi. 4-jadrový čipset Intel Atom X5-Z8500 spolu s obrovskou kapacitou batérie (10,200 mAh) zabezpečia poriadnu výdrž energie, a to aj pri náročnejšom používaní. Výrobca Lenovo dokonca udáva až 18 hodín. Na fotenie poslúžia 13 a 5 MPx fotoaparáty. Android 5.1 Lollipop, vrátane nadstavby Vibe UI, je v tomto prípade samozrejmosťou.

Wi-Fi verzia Lenovo Yoga Tab 3 Pro nás vyjde zhruba 499 dolárov a LTE verzia 599 amerických dolárov.