Úvod Zaujímavosti Nokia 3310 oslávila 15. narodeniny. Toto sú dôvody, prečo je to stále...

Nokia 3310 oslávila 15. narodeniny. Toto sú dôvody, prečo je to stále najlepší telefón!

2
Dočká sa jeden z najúspešnejších modelov rovnako úspešného nástupcu?

Technológia za uplynulých 15 rokov postúpila bleskovo dopredu. Je neuveriteľné, že v roku 2000 bola Nokia 3310 na výslní. Bol to jeden z najlepších telefónov na trhu, ktoré ste si mohli kúpiť. Nemal dokonca ani veľkú anténu, mal perfektné hry. Bol jednoducho parádny.

Pretočme čas o 15 rokov do budúcnosti a na svojich smartfónoch môžeme pozerať HD, Full HD či dokonca 4K filmy, môžeme im hlasovými povelmi dávať príkazy či dokonca odomknúť ich svojim vlastným odtlačkom prsta. Ako budú vyzerať telefóny o ďalších 15 rokov? Je to všetko veľmi, veľmi zaujímavé.

Nokia 3310 bola na svoju dobu nadčasová. Nemuseli ste si stiahnuť žiadnu aplikáciu, napríklad takého hadíka hral asi každý, a tak bolo jednoduché porovnať svoje skóre s kamarátmi. A aby sa nezabudlo, batéria na nej vydržala navždy. Mnohí tvrdia, že ich telefóny od roku 2000 stále ukazujú 50% batérie.

Legendárna Nokia bola tvrdšia než diamant a nemuseli ste sa báť situácie alá Schrödingerovej mačky, keď vám spadne telefón na displej a kým ho nezdvihnete, tak je rozbitý aj nerozbitý.

https://twitter.com/rzkyarbie/status/394444612204376070

Tak či tak, všetko najlepšie, starý kamarát!