Úvod Výrobcovia Huawei Nový NEXUS od Huawei ponúkne až 128 GB úložisko

Nový NEXUS od Huawei ponúkne až 128 GB úložisko

2
Huawei Nexus 6P

S rastúcim nárokom na úložný priestor sú mnohí poprední výrobcovia smartfónov zo strany spotrebiteľov pod neustálym tlakom.

Majú na výber. Buď integrujú slot pre microSD karty a tým prídu o časť potencionálnych zárobkov, alebo integrujú väčšie úložisko, vykašlú sa na microSD a tak ponúknu zákazníkom niekoľko cenovo rozdielnych variant, vďaka čomu získajú profit výrobcov externých kariet. Túto druhú možnosť zrejme prinesie aj Huawei Nexus 6P.

Vyplýva to z čerstvých informácií od viacerých zdrojov webu AndroidPolice, ktorí sú vraj s očakávanou Android novinkou veľmi dobre oboznámení.

K dispozícii by sme teda mali mať tri varianty – 32, 64 a 128 GB. Išlo by o vôbec prvý Nexus smartfón s tak veľkou kapacitou úložného priestoru. Minulý rok dorazil model Nexus 6 na pulty obchodov iba v dvoch prevedeniach bez 128 GB alternatívy.

A ako už asi viacerí z vás tušia, čínsky výrobca Huawei si podľa všetkého vypýta za najdrahší kúsok poriadny príplatok, ktorý môže predstavovať aj viac ako 100 EUR. Pokiaľ však bude Nexus 6P chýbať žiadaný microSD slot, o ochotných zákazníkov určite núdza nebude.