Úvod Výrobcovia LG G4 Note na FOTO: LG predstaví konkurenciu GALAXY Note5 už 10. októbra

G4 Note na FOTO: LG predstaví konkurenciu GALAXY Note5 už 10. októbra

8
LG G4 Stylus

Nástupca vlajkovej lode G4 má byť oficiálne známy počas posledného štvrťroku tohto roka. Ešte nedávno to potvrdil CEO mobilnej divízie LG, Cho Juno, pričom však presne nedefinoval konkrétny mesiac predstavenia. Ten sme sa dozvedeli až teraz z čerstvých únikov.

Informácie z Južnej Kórey tvrdia, že telo očakávaného phabletu LG G4 Note (respektíve Pro) bude tvoriť plast a že ho svet oficiálne uvidí počas budúceho mesiaca – presne 10. októbra – upozornil web g4games. Termín teda sedí s predchádzajúcimi tvrdeniami vrcholového manažmentu LG Mobile.

Staršie úniky spomínali použitie prémiových materiálov, ako je napríklad kov. Ak sa ale pozrieme na súčasné mobilné produkty juhokórejského výrobcu, bolo by tomu veľmi ťažké uveriť, keďže ani jeden zo smartfónov LG zatiaľ nikdy nič podobné nepriniesol. Túto teóriu navyše potvrdzujú nižšie uvedené slová.

Ponúkne plastovú konštrukciu a vymeniteľnú batériu, zadné hardvérové tlačidlá a pravdepodobne taktiež oveľa lepší fotoaparát, ktorý by mohol prísť v dvojitej konfigurácii,“ uvádzajú kórejské médiá. Duálny foťák by tak zrejme umožnil realizovať podobné triky, aké zvládal aj HTC One M8.

A čo FOTO z TENAA?

Výnimkou však s veľkou pravdepodobnosťou môže byť nenápadný kovový rámik, čo dokazujú čerstvé informácie z databázy čínskeho certifikačného úradu TENAA, kde sa na detailných fotografiách objavil neznámy smartfón s logom LG. Podľa všetkého teda pôjde o G4 Note. Zatiaľ ale nie je nič potvrdené.

lg-g4-note-2 lg-g4-note-1

LG Graphy a LG Scrypt

A aby toho nebolo málo, spoločnosť LG si nedávno dala zaregistrovať dve nové obchodné značky – LG Graphy a LG Scrypt. Mnohé médiá preto špekulujú, že by mohla teoreticky predstaviť popri hi-end kúsku G4 Note aj ďalšie dva slabšie vybavené phablety.