Či už sa nám to páči alebo nie, škola a povinnosti sa opäť blížia. Je načase začať sa sústrediť na to, čo všetko potrebujeme pre úspešný štart nového akademického roka či nového pracovného mesiaca. Jedným z najväčších pomocníkov dokáže byť smartfón, ktorý zvládne skutočne všetko, čo od neho budete žiadať.

Naši kamaráti z Everbuying.net si preto pripravili zaujímavú akciu, ktorá trvá od včera, 25. augusta do 10. septembra. Každé tri dni ponuku obnoví o dva zaujímavé modely, ktoré si budete mať možnosť kúpiť v lákavej zľave.

>>>Zobraziť zariadenia v zľave<<<

Tentokrát je to OnePlus 2, nový zabijak vlajkových lodí pre rok 2015 a 2016 a Mlais MX, cenovo dostupný smartfón s 5,0-palcovým HD displejom, ktorého cena sa hravo udržala pod hranicou 100 EUR.

akcia

Aby toho nebolo málo, Everbuying.net zároveň spúšťa súťaž, v ktorej hlavnou cenou je práve spomínaný OnePlus 2. Druhou cenou je kvalitný smartfón Cubot X12 a treťou zábavné slúchadlá s tematikou mimoňov.

Ani to však nie je všetko. Obchod má rozdelené akciové ponuky do rôznych kategórií. Zariadenia si tak môžete vybrať podľa toho či majú snímač odtlačkov prstov, výkonný procesor, veľkú batériu či bohaté príslušenstvo.

Tak čo, páči sa vám niektorá z ponúk?