Samsung Galaxy S6 Active

Predtým, ako Samsung oficiálne predstavil nový phablet Samsung Galaxy Note5, sa objavilo množstvo rôznych špekulácií a dohadov, ktoré naznačovali špecifikáciu či vlastnosti tohto smartfónu.

Nepotvrdené informácie hovorili o 4100 mAh batérii. Tie sa však nepotvrdili a Samsung vybavil Galaxy Note 5 „iba“ 3000 mAh batériou.

Treba však podotknúť, že Galaxy Note5 dosiahol v teste výdrže lepšie výsledky ako predošlý Galaxy Note 4 s 3220 mAh batériou.

Predsa len, 4100 mAh batéria by bola v takomto ultimátnom smartfóne terno. Pravdepodobne sa jej aj dočkáme.

Samsung podľa anonymného zdroja pripravuje vôbec prvýkrát „Active“ verziu zariadenia z Galaxy Note línie a prísť by mala na trh v novembri, najskôr prostredníctvom amerického operátora AT & T.

Aktuálny Samsung Galaxy Note5
Aktuálny Samsung Galaxy Note5

Ten uviedol aj odolnú verziu Galaxy S6 Active, ktorá si vyslúžila chvály recenzentov. Galaxy Note 5 Active by sa mal niesť v podobnom duchu.

Odolná verzia phabletu by tak mala byť vybavená práve spomínanou 4100 mAh batériou, IP certifikáciou, ktorá sa postará o odolnosť voči vode a prachu. Zabudnúť budeme musieť aj na krehké sklenené vyhotovenie, ktoré nahradí odolný plast, ktorý znesie pády a nešetrnejšie používanie.

Aj keď nás „klasický“ Galaxy Note5 trochu sklamal, Active verzia nás rozhodne nadchla.

Postupne sa na verejnosti určite objavia nové, detailnejšie informácie či fotografie, ako to bolo v prípade Galaxy S6 Active. Už teraz sa nevieme dočkať.