Note 5 a S6 edge+

Samsung včera na podujatí v meste New York predstavil nové smartfóny z kategórie „veľkých obrazoviek“ a sú nimi ako ináč Galaxy S6 Edge+ a Galaxy Note 5.

Oba smartfóny disponujú vrcholovou hardvérovou špecifikáciou, vylepšenými softvérovými funkciami, prémiovými materiálmi, kde navyše Galaxy Note 5 ponúka originálnu funkcionalitu v podobe dotykového pera S Pen.

Práve Samsung Galaxy Note séria má vo svete veľa fanúšikov a existuje množstvo používateľov, ktorí vlastnili, respektíve vlastnia každý model z celej série.

Malý šok spôsobila správa, že Samsung neplánuje Galaxy Note 5 uviesť na európsky trh.

Samozrejme, určite sa nájde množstvo internetových predajcov, ktorí toto zariadenie budú poskytovať v rámci svojho portfólia, fanúšikov však táto správa rozhorčila a rozhodli sa spustiť petíciu, do ktorej sa môžete zapojiť aj vy, a ktorá sa šíri po sociálnych sieťach pod hashtagom #note5foreurope.

K TÉMESamsung GALAXY Note 5 sa na Slovensku oficiálne nebude predávať

Petíciu nájdete v →tomto odkaze← prostredníctvom Google formulára a pre vašu podporu pre Galaxy Note 5 v Európe stačí zadať vaše meno a e-mail.

Údaje nebudú použité na žiadne marketingové účely, cieľom je zhromaždiť čo najviac „reakcií“. Petícia vznikla pod záštitou známeho britského webu clove.co.uk.

Časom uvidíme, koľko hlasov sa podarilo vyzbierať a či to vôbec poprípade ovplyvní prípadné rozhodnutie predstaviteľov Samsungu.

NEPREHLIADNITESamsung Galaxy Note 5 oficiálne predstavený!

Ste za to, aby sa Samsung Galaxy Note 5 predával aj v Európe alebo sú podľa vás na trhu aj hodnotnejšie high-end smartfóny?