Po „úniku“ niekoľkých snímok novej generácie inteligentných hodiniek Motorola Moto 360 pre rok 2015 bolo len otázkou času, kedy sa objaví oficiálny render týchto hodiniek.

Spoľahlivý zdroj @evleaks opäť nesklamal a priniesol nám rendre týchto očakávaných smart hodiniek, na ktorých ich môžeme vidieť v plnej kráse.

S takmer istotou budú Moto 360 (2015) predstavené tento týždeň na technologickom veľtrhu IFA v Berlíne. Zatiaľ si môžeme pripomenúť čo o tomto zariadení už vieme.

Moto 360 (2015) budú k dispozícii v dvoch veľkostiach, pričom obe budú mať okrúhly displej s rozlíšením 360 x 360 pixelov.

Väčší model „L“ by mal mať až 375 mAh batériu, ten menší, „S“ si vystačí s 270 mAh kapacitou.

Dizajn je v porovnaní s predošlou generáciou „prémiovejší“, pribudli viditeľné držiaky náramku. Samozrejmosťou je OS Android Wear a rôzne senzory pre meranie aspektov zdravia či spánku.

Rovnako, ako predošlá generácia, aj táto prinesie rôzne varianty v podobe koženého alebo kovového náramku s lesklým chrómovým alebo čiernym ciferníkom.

This-seems-to-be-the-Motorola-Moto-360-2 (1) This-seems-to-be-the-Motorola-Moto-360-2Otázkou zostáva už len cena a dostupnosť. Tú sa dozvieme už v blízkej budúcnosti a hneď ako nám budú tieto informácie známe, určite vám ich prinesieme.