Úvod Výrobcovia LG LG G4 Pro – konkurencia Note 5 vraj príde s duálnym fotoaparátom

LG G4 Pro – konkurencia Note 5 vraj príde s duálnym fotoaparátom

LG G4 Pro má byť predstavený už o niekoľko mesiacov. Konkurovať bude Galaxy Note 5 a iPhone 6S Plus.

4

Ešte na jar sme prvýkrát počuli o záhadnom prémiovom smartfóne od LG, ktorý bude predstavený koncom roka 2015. Zariadenie má konkurovať Samsungu a jeho Note 5. Zabudnúť by sme nemali ani na veľký iPhone 6S od Apple. Podľa všetkého sa teda máme na čo tešiť.

Dnes už dokonca vieme aj niekoľko zaujímavých detailov o chystanom telefóne. S najväčšou pravdepodobnosťou sa bude volať LG G4 Pro a ponúkne 5,8-palcový QHD (2560 x 1440p) IPS LCD displej a 4 GB LPDDR4 pamäte RAM. Bohužiaľ, čo sa týka procesora, Snapdragon 820 nie je veľmi pravdepodobná voľba. Firma svoju novú vlajkovú loď vybaví problémovým Snapdragonom 810. Dúfajme, že vyrieši prípadné prehrievanie, ktoré bolo začiatkom tohto roka zaznamenané v LG G Flex 2. V neposlednom rade, nové zariadenie ponúkne konštrukciu z prémiových materiálov. Spoločnosť teda konečne plánuje opustiť svet plastov.

Najdôležitejší však má byť špeciálny duálny fotoaparát umiestnený na zadnej strane, ktorý zariadenie odlíši od konkurencie. O rozlíšení zadných snímačov a prípadnej optickej stabilizácii obrazu však nevieme zatiaľ nič.