Úvod Zariadenia Fešák z Číny: 3 GB RAM, hliník, 16 MPx a 5″ FHD...

Fešák z Číny: 3 GB RAM, hliník, 16 MPx a 5″ FHD displej teraz za 166 EUR

2
LEAGOO Elite 1

Na spotrebiteľský trh sa už čoskoro dostane ďalšia podarená stredná trieda – 4G smartfón LEAGOO Elite 1, ktorý momentálne ponúka overený e-shop GearBest za veľmi výhodnú cenu so 41% zľavou. Ide však zatiaľ iba o predbežné objednávky, pričom odosielanie zákazníkom začne od 20. septembra.

Smartfón pozostáva z pekne spracovanej nerezovej ocele, hliníkovo-magnéziovej vnútornej konštrukcie či odolného skla Gorilla Glass tretej generácie na zadnej aj prednej strane. A aby toho nebolo málo, kvalitné materiály dopĺňa pokročilý hardvér. V útrobách tak nájdete dva (8 a 13 MPx) fotoaparáty, ktorým asistuje softvérová interpolácia obrazu. Vďaka jej užitočnej funkcii vytvoríte až 13 (selfie) či 16 MPx zábery, takže určite nebude núdza o detaily. Hlavný foťák navyše pozostáva z kvalitného senzoru IMX214 od spoločnosti SONY.

LEAGOO Elite 1

Pod 5-palcovým Full HD displejom s hustotou pixelov 441 ppi nájdete hardvérové tlačidlo, kde výrobca integroval moderný senzor na odtlačky prstov používateľa. Ten dokáže snímať v 360 stupňovom rozsahu, čo výrazne zlepší používateľské skúsenosti. Medzi príslušnými technickými špecifikáciami je spomenuté aj šifrovanie či bleskový reakčný čas – iba za 0,5 sekundy dokáže rozoznať našu identitu.

Výkon dostal na starosti čipset od spoločnosti MediaTek, ktorý pozostáva z 8-jadrového procesoru a grafického kúsku Mali-T720. Vo vyššej mid-range výbave dokonca nechýba ani 3 GB operačná pamäť, dual SIM funkcionalita, slot pre microSD kartu alebo 4G konektivita, a to vrátane podpory 800 MHz pásma.

TOP zvuk aj inteligentné tlačidlo

Kovová konštrukcia ukrýva na bočnej strane aj jedno netradičné hardvérové tlačidlo. Podľa slov čínskeho výrobcu ide o takzvaný ‚smartbutton‘, ktorý zabezpečí vyšší komfort. Jeho funkcionalita záleží od potrieb používateľa, keďže ho je možné nakonfigurovať na viacero rozdielnych úkonov – napríklad fotenie alebo dvíhanie prichádzajúcich telefonátov.

Smartfón LEAGOO Elite 1 poteší nejedného hudobného nadšenca. Prostredníctvom špičkovej Hi-Fi výbavy dokáže totiž prehrávať zvuk v naozaj nadštandardnej kvalite.

Zobraziť smarfón v e-shope GearBest

leagoo-elite-1-2 leagoo-elite-1-3

Podporované frekvencie:
2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz
3G: WCDMA 900/2100 MHz
4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz

[table id=48 /]