Inteligentné hodinky LG Watch Urbane možno nie sú najpredávanejšie, ani príliš na očiach v porovnaní s marketingovými kampaňami konkurencie. Majú však rozhodne štýl a ten dostal „drobné“ vylepšenie.

LG Watch Urbane svojim prevedením vyzerajú ako bežné náramkové hodinky. Prezrádza ich len displej namiesto klasického ciferníka.

Výrobca LG sa spojil so známou firmou REEDS, ktorá sa zaoberá výrobou šperkov a pripravil limitovanú edíciu hodiniek LG Watch Urbane Luxe.

Tých bude vyrobených len 500 kusov s cenou 1200 dolárov. Rám bude pozlátený 23 karátovým zlatom a vybrať si budete môcť tiež z rôznych farieb náramku, ktorý bude vyrobený z kože aligátora.

Pre pripomenutie, hodinky poháňa operačný systém Android Wear, majú 1,3 palcový kruhový displej s rozlíšením 320 x 320 pixelov, 512 MB RAM 4 GB internú pamäť. Srdce tvorí procesor Snapdragon 400 so 410 mAh batériou.

LG-Watch-Urbane-Luxe (5)
LG-Watch-Urbane-Luxe (4)
LG-Watch-Urbane-Luxe (3)
LG-Watch-Urbane-Luxe (2)
LG-Watch-Urbane-Luxe (1)
LG-Watch-Urbane-Luxe

Hodinky by mali vyzerať ako hodinky a preto uznávame, že tieto sa naozaj podarili. K dispozícii sú však len v USA. Predobjednávky na tomto trhu začali už dnes.