Úvod Novinky Aktuálne Výsledky ankety – Galaxy S5 je druhý najškaredší telefón Galaxy S série!

Výsledky ankety – Galaxy S5 je druhý najškaredší telefón Galaxy S série!

Galaxy S5 ste označili ako druhú najškaredšiu vlajkovú loď od Samsungu.

6

Nedávno sme sa vás opýtali, ktorý smartfón z Galaxy S série od Samsungu sa vám najviac páči. Nemali ste pritom brať ohľady na špecifikácie, slot pre microSD kartu, či rozlíšenie displeja. Všetko, čo sme od váš chceli, bolo hlasovať za smartfón s najkrajším dizajnom.

Anketa nakoniec dopadla dosť zaujímavo. S prehľadom ju vyhrala súčasná vlajková loď od Samsungu, čo nie je veľké prekvapenie. Predsa len, ponúka najkvalitnejšie materiály a spoločnosť si dala na vzhľade naozaj záležať.

Druhé miesto však obsadil Samsung Galaxy SIII. Tento telefón síce v minulosti ukázal, že Samsung nemusí stále opakovať po Apple, ale mnohými bol považovaný za strašný nepodarok. Bronz získal Galaxy S4, ktorý sa od predchádzajúcej generácie veľmi nelíšil.

ANKETA: Ktorý dizajn smartfónu zo série GALAXY S sa vám páči najviac?

Na štvrtom mieste je momentálne Galaxy SII. Vo svojej dobe to bol neuveriteľne populárny telefón, ktorý dodnes používa veľa ľudí. Najväčšie prekvapenie sa konalo pri pohľade na piate miesto, kde skončil minuloročný high-end model Galaxy S5. Iste, málokto bol pri predstavení tohto produktu nadšený, no až taký zlý výsledok sme nečakali. Nakoniec, na chvoste ostal originálny Galaxy S.

[poll id=“388″]

Za koho ste hlasovali vy? Čakali ste takéto poradie?

Samsung-Galaxy-S
Samsung-Galaxy-S-II
Samsung-Galaxy-S-III
Samsung-Galaxy-S4
Samsung-Galaxy-S5
Samsung-Galaxy-S6
Samsung-Galaxy-S6-edge