Úvod OnePlus OnePlus 2 Uniknuté kresby OnePlus 2 odhalili oceľovú konštrukciu aj dvojitý fotoaparát

Uniknuté kresby OnePlus 2 odhalili oceľovú konštrukciu aj dvojitý fotoaparát

Nástupca populárneho zabijaka vlajkových lodí odhalil nie len pravdepodobný dizajn.

1
OnePlus 2

Internetom začali kolovať dva pomerne detailné obrázky, kde má byť vyobrazený tohtoročný Android smartfón od čínskej spoločnosti OnePlus. Kresby odhalili hneď viacero zaujímavostí, ako napríklad časti konštrukcie z nerezovej ocele či až dva fotoaparáty na zadnej strane zariadenia.

Vizuálny náhľad na OnePlus 2 umožnil web BusinessInsider a jeho tajné zdroje. A ako je možné vidieť, samotný dizajn nebude od predchodcu príliš odlišný. V očakávaniach tak sú tenšie rámiky okolo 5,5 alebo 5,7-palcového displeja a niekoľko nových hardvérových prvkov, vrátane senzoru na odtlačky prstov, ktorý už pred nedávnom potvrdil aj samotný výrobca.

OnePlus 2
OnePlus Two

Spoločnosť OnePlus realizuje na sociálnych sieťach v určitých intervaloch odhaľovanie výbavy očakávanej mobilnej novinky. Doteraz nám prostredníctvom tohto spôsobu potvrdila čipset Snapdragon 810 vo vynovenej verzii 2.1, moderné USB Type-C či biometrickú zabezpečovaciu technológiu. Ďalšia časť skladačky bude známa už 7. júla.

Všetko, čo o OnePlus 2 doteraz vieme
Všetko, čo o OnePlus Two doteraz vieme

Oficiálne predstavenie OnePlus 2 prebehne 27. júla aj formou virtuálnej reality, čo by mohlo prilákať vskutku veľké množstvo technologických nadšencov z celého sveta.

Pozvánka na predstavenie OnePlus 2 vo VR
Pozvánka na predstavenie OnePlus Two vo VR