Úvod Výrobcovia HTC HTC Aero je krásne lesklý koncept s tlačidlami pre ovládanie hlasitosti na...

HTC Aero je krásne lesklý koncept s tlačidlami pre ovládanie hlasitosti na spodnej strane

4
Jeden z konceptov HTC One A9

HTC Aero je chystané zariadenie taiwanskej spoločnosti, ktoré by sa na svetlo sveta malo dostať už túto jeseň. Niet sa teda čomu čudovať, že po internete vznikajú fanúšikovské koncepty. Všetci totiž čakajú, že Aero bude to, čo mal byť One M9. Niečo nové, niečo svieže.

O tom, že HTC spravilo s dizajnom HTC One M9, ktorý je takmer nerozoznateľný od One M8 chybu, svedčia aj predaje, ktoré spoločnosť ťahajú smerom na dno. Šéfka spoločnosti, Cher Wang, preto potvrdila, že ešte tento rok predstavia novinku, ktorá príde s niečím novým.

Produktový dizajnér, Hasan Kaymak, už niekoľko konceptov pripravil. Teraz sa zameral na spomínanú novinku od HTC. V novom koncepte je zariadenie extrémne lesklé, no zároveň pôsobí veľmi príjemne. Predná strana nemá bočné rámiky, zatiaľ čo zadná strana je mierne zahnutá.

Čo je najzaujímavejšie a asi aj najdivnejšie, je umiestnenie tlačidiel pre ovládanie hlasitosti. Tie sa totiž nachádzajú na spodnej strane zariadenia. Nie sme si celkom istí, prečo sa Hasan rozhodol pre takéto umiestnenie, no aspoň je to niečo nové. Čo hovoríte, môže byť?

HTC-Aero-koncept-1 HTC-Aero-koncept-2 HTC-Aero-koncept-3 HTC-Aero-koncept-4 HTC-Aero-koncept-5 HTC-Aero-koncept-6 HTC-Aero-koncept-7