Úvod Anketa ANKETA: Oplatí sa OnePlus 2 za cenu, ktorú si zaň pýta výrobca?

ANKETA: Oplatí sa OnePlus 2 za cenu, ktorú si zaň pýta výrobca?

1

Čínska spoločnosť, OnePlus, dnes nad ránom predstavila svoju novú vlajkovú loď, OnePlus 2. Je to zariadenie, ktoré opäť nesie zaujímavý slogan, zabijak vlajkových lodí pre rok 2016. Novinka od OnePlus ponúka 5,5-palcový in-cell LCD displej s Full HD rozlíšením a konštrukciu vyrobenú z kovov ako hliník či horčík.

Na zadnej strane sa nachádza 13 Mpx senzor, na prednej zas zaujímavé dotykové tlačidlo, ktoré funguje ako snímač odtlačkov prstov. Celé zariadenie poháňa 64 bit čipset Snapdragon 810, ktorý sa podľa prvých testov zahrieva o niečo viac ako Exynos 7420, no nemá to byť až na tak zlej úrovni ako napríklad v HTC One M9.

Čerešničkou na torte je obojstranný konektor USB Type-C, ktorý sa už čoskoro stane novým štandardom vo svete telefónov, počítačov a ďalšej elektroniky.

Za 4GB RAM a 64 GB vnútornej pamäte si spoločnosť OnePlus pýta $389, resp. 410€, čo je cena, ktorú bežne platíme za vyššiu strednú triedu. Dá sa teda hovoriť, že je OnePlus 2 skutočným zabijakom vlajkových lodí za rozumnú cenu? Dajte nám vedieť v hlasovaní a diskusii nižšie.

[yop_poll id=“39″]