Údajne S6 edge Plus (dole) a S6 edge

Jeden z TOP výrobcov spotrebnej elektroniky začína zbrojiť na prichádzajúcu vojnu phabletov. A po úspechu unikátnej vlajkovej lode mení aj svoju doterajšiu stratégiu, montážne a výrobne linky preto zamestná predovšetkým výroba väčšej verzie slávneho Galaxy S6 edge.

Spoločnosť Samsung by mala už za pár dní predstaviť dva nové Android smartfóny s obrovskou uhlopriečkou, pričom popredné kórejské média a ich priemyselné zdroje zdôrazňujú dátum 13. augusta, čo je teda ešte skôr ako odhalenie iPhone 6s Plus či zabijaka OnePlus 2. Predčasná realizácia mediálneho podujatia môže súvisieť so snahou nadobudnúť viac času pred hlavnou konkurenciou, čím tento rok teoreticky získa príležitosť prebrať Apple prostredníctvom Galaxy S6 edge Plus a Note 5 viac potencionálnych zákazníkov, a to aj z radov oddaných fanúšikov. Minuloročný Note 4 totiž uzrel svetlo sveta až začiatkom septembra, len niekoľko dní pred predstavením 5,5-palcového iPhone.

Technologický gigant dokonca sprístupní Note 5 s tradičným konštrukčným spracovaním iba na niektorých spotrebiteľských trhoch, kde boli predaje predchádzajúcej generácie celkom úspešné. Hovorí sa najmä o Spojených štátoch alebo Južnej Kórei. Samsung chce tým vraj eliminovať vznik internej konkurencie medzi dvomi čerstvými modelmi, čo nastalo aj pri Galaxy S6 a S6 edge.

Nižšie si môžete pozrieť uniknuté fotografie, ktoré momentálne kolujú internetom.

Samsung-Galaxy-Note-5-leaked-images-4
Samsung-Galaxy-Note-5-leaked-images-3
Samsung-Galaxy-Note-5-leaked-images-2
Samsung Galaxy Note 5
Údajne S6 edge Plus a S6 edge
Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-2
Samsung-Galaxy-Note-5-and-S6-edge-5
Samsung-Galaxy-Note-5-and-S6-edge-2