Populárny onlineshop www.gearbest.com si pre svojich zákazníkov opäť pripravil zaujímavú ponuku na smartfón strednej triedy, ktorý si je možné predobjednať so štartom expedovania 20. augusta, za necelých 80 eur.

Smartfón nesie označenie DOOGEE Y100X a nájdete v ňom 5 palcový displej s HD rozlíšením chránený 2.D ochranným sklom Gorilla Glass, quad-core procesor výrobcu MediaTek s taktom 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP a 1 GB pamäť RAM.

Dáta uložíte do 8 GB rozšíriteľnej pamäte a uložiť tam taktiež môžete vaše fotografie zhotovené 8 MPix zadným alebo 5 MPix predným fotoaparátom.

Batéria má kapacitu 2200 mAh, konektivitu naplno využijete vďaka dvom slotom na SIM karty a smartfón budete ovládať skrz Android vo verzii 5.0 Lollipop.

Doogee-

Medzi zaujímavé vlastnosti patrí upravený povrch displeja, ktorý eliminuje odtlačky prstov, podpora pre rôzne gestá či ergonomické uloženie tlačidiel hlasitosti.

Smartfón je k dispozícii v predobjednávke aktuálne za 78,16 € s bezplatným doručením, ktoré začne už 20. augusta. Viac detailov a fotografií nájdete na stránke produktu↓

Zobraziť smartfón DOOGEE Y100X