Úvod Zariadenia Smartphony Výdrž ako hrom: Doogee HomTom ponúka 6250 mAh batériu!

Výdrž ako hrom: Doogee HomTom ponúka 6250 mAh batériu!

1

Vyzerá to tak, že čoraz viac a viac výrobcov Android smartfónov si uvedomilo, že ľudia nechcú len obrovský výkon ale aj poriadnu výdrž batérie. So svojimi riešeniami už prišli spoločnosti ako Elephone, Doogee či dobre známy Lenovo.

Práve výrobca Doogee práve predstavil naozaj lákavý kúsok s názvom HomTom, ktorý ponúka 6 250 mAh batériu. Tá sa zmestila do naozaj zaujímavo tenkého, 9,9-mm hrubého telíčka. V porovnaní s novým smartfónom OnePlus 2, ktorý ponúka 3 300 mAh batériu pri hrúbke 9,85 mm vám Doogee HomTom zabezpečí takmer dvojnásobnú kapacitu.

Jednou veľkou nevýhodou smartfónov s veľkými batériami je fakt, že sa dlho nabíjajú. Kapacita, akou disponuje HomTom sa môže nabíjať aj vyše troch hodín. HomTom našťastie dokáže využiť technológiu od MediaTek s názvom PumpExpress Plus, ktorá zabezpečí, že batéria sa z 0% na 75% nabije za krátkych 30 minút. To je skutočne obdivuhodný výkon.

doogee2

Keď už sme pri MediaTek-u, zariadenie poháňa štvorjadrový MediaTek MT6735, pričom samotné zariadenie ponúka 5,5-palcový 720p displej, zadný 13 Mpx fotoaparát od Sony a predný 5 Mpx senzor. HomTom beží na Android 5.1 Lollipop. Dostupný bude už v septembri za zatiaľ neznámu cenu.