Android hra This War of Mine

Z času na čas sa v obchode so softvérom pre Android objaví zaujímavý herný titul, ktorého kvality výrazne presahujú aktuálny štandard. Skvelým príkladom je aj tento čerstvý a pomerne drahý kúsok pre tablety, kde sa chopíte skupinky žoldnierov s cieľom prežiť nehostinné podmienky vojnou-zmietaného sveta.

Najdôležitejším prvkom hry This War of Mine je cyklus striedania dna a noci. Za denného svetla striehnu na každom rohu ostreľovači, takže hráč musí v tomto čase zostať v skrýši a vylepšovať jej opevnenie alebo vyrábať veci a obchodovať. Ak však slnko zapadne a na oblohu výde mesiac, nastane ideálny čas na zháňanie potrebnej výbavy k ďalšiemu prežitiu nadchádzajúceho dňa.

Android hra This War of Mine Android hra This War of Mine

Titul This War of Mine pozostáva z detailne-spracovaného virtuálneho prostredia nabitého emóciami a nečakanými zvratmi, ktoré vzniklo vďaka inšpirácii zo skúseností reálneho života počas vojnových konfliktov. Každé nové spustenie hry dokonca obmieňa rozloženie objektov a postavy, takže každý jeden štart umožní zažiť odlišné zážitky. TOP kvalitu navyše potvrdzujú aj pozitívne reakcie od popredných médií, ako napríklad Pocket Gamer.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevenbitstudios.twommobile“]