Úvod OnePlus OnePlus 2 Smartfón OnePlus 2 dostane senzor na odtlačky prstov, odhalil výrobca

Smartfón OnePlus 2 dostane senzor na odtlačky prstov, odhalil výrobca

Svetlo sveta uzrela ďalšia dôležitá časť pripravovanej novinky z Číny od OnePlus.

0
OnePlus 2? (zdroj: phonearena.com)

Čínsky výrobca prezradil ďalšiu časť skladačky, ktorou nám postupne odhaľuje detaily očakávaného lovca vlajkových lodí OnePlus druhej generácie. Tentokrát sme sa dozvedeli, že bezpečnosť dostane na starosti biometrická technológia.

Predstavenie novinky prebehne už za pár týždňov prostredníctvom netradičného spôsobu, takže určite ešte posunie minimálne jedno odhalenie.

A čo sa týka hardvérovej výbavy, posledné špekulácie hovorili o veľkom 5,5 až 5,7-palcovom displeji. Pri rozlíšení zobrazovacej jednotky však stoja veľké otázniky. Odborníci sa totiž nevedia zhodnúť ani pri Full HD a ani pri Quad HD. Čipset výrobca stihol nedávno potvrdiť podobným štýlom ako senzor na odtlačky prstov. Oficiálne teda pôjde o Snapdragon 810 vo vylepšenej verzii 2.1

Dnes sa dokonca objavili na technologickom webe PhoneArena dve nové fotografie, na ktorých údajne môžeme vidieť dizajnové spracovanie nástupcu za populárny OnePlus One aj s menšími vizuálnymi zmenami. Sú to ale stále iba neoverené informácie, takže všetko treba brať s určitou rezervou.

 

More secure. More convenient. Fingerprint sensor is coming to the #OnePlus2. bit.ly/OP2fnprsn

Posted by OnePlus on 29. jún 2015