Jedna z najlepších a ak nie najlepšia hra pre platformu Android, Monument Valley, dostala dnes nové rozšírenie Ida’s Dream, ktoré pridáva ďalšie úrovne a okrem toho si ju dnes môžete stiahnuť úplne bezplatne.

Akciu si pripravil Amazon, ktorý nám už v minulosti priniesol kvantum aplikácií a hier dočasne na stiahnutie zadarmo, pričom si hru Monument Valley môžete stiahnuť z ich stránok bezplatne len dnes, t.j. 25. júna 2015.

Ako sťahovať z Amazon Appstore?

Pre stiahnutie obsahu budete potrebovať aplikáciu Amazon Appstore, ktorá sa však nenachádza v Google Play. Nainštalovať si ju budete musieť prostredníctvom inštalačného .apk súboru priamo z Amazonu. Ten stiahnete z →tohto odkazu←, v nastaveniach smartfónu povoľte inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov a nainštalujete Amazon Appstore.

Následne sa prihlásite svojimi údajmi, poprípade si vytvoríte Amazon konto. Je to rýchle a jednoduché.

Hru Monument Valley nájdete hneď v hornej časti úvodnej ponuky v aplikácii Amazon Appstore alebo navštívte →tento odkaz←, ktorý vás presmeruje priamo na hru.

K TÉMEKoľko zarobila nesmierne populárna hra Monument Valley? + ďalšie zaujímavosti

Ak hru nepoznáte, jedná sa o akúsi adventúru, v ktorej je hlavnou postavou tichá princezná Ida, a prostredníctvom nej prechádzate cez svet plný šialenej architektúry a očných klamov. Hra ponúka špičkovú minimalistickú grafiku, podmanivý soundtrack a zdravú dávku návyku.

Pozrite si trailer.