Úvod Hry Agar.io predstavuje návykovú online hru, ktorá vás dostane

Agar.io predstavuje návykovú online hru, ktorá vás dostane

Hľadáte nejakú jednoduchú a zábavnú hru? Skúste agar.io!

6

Sedíte pred počítačom a nemáte čo robiť? Ak ste už prečítali všetky články na androidportale, vyťukajte do prehliadača webovú adresu Agar.io – tá vás pošle priamo do stredu vojny buniek.

V hre začínate ako malá bunka s hmotnosťou 10 a snažíte skonzumovať jedlo, ktoré sa neustále objavuje na mape. Počase narastiete natoľko, že sa môžete rozdeliť na dve bunky, prípadne môžete časť vašej hmotnosti odhodiť.

Vaším cieľom je však napadnúť a zjesť protihráčov. Ak budete mať šťastie, môžete sa dostať až do prvej desiatky najväčších buniek, pričom budete naozaj nebezpeční pre svoje okolie.

Nakoniec zopár tipov

– Ak chcete zjesť protihráča, musíte byť minimálne o 10% väčší, ako on.

– Čím väčšiu bunku máte, tým ste pomalší. Ak sa však rozdelíte na dve/štyri/osem/šestnásť buniek, zrýchlite sa.

– V hre postupne strácate hmotnosť. Čím ste väčší, tým rýchlejšie hmotnosť strácate.

– Na mape sa nachádzajú aj relatívne veľké zelené gule so zvlneným okrajom. Ide o vírusy. Ak ste dostatočne veľkí a prekryjete celý vírus, rozbijete sa na šestnásť buniek stanete sa ľahkým cieľom pre protihráčov. Vírusy však môžete použiť pri úniku pred nepriateľmi, prípadne nimi môžete protihráčov napadnúť. Stačí, ak do vírusu strelíte časť svojej masy a ten sa nakoniec rozmnoží. Druhý vírus si to s trochou šťastia napáli rovno do protihráča a rozbije ho.

agar
agario
agar io