Úvod Aplikácie Úschovňa.sk už aj pre iPhone

Úschovňa.sk už aj pre iPhone

4

Webové úložisko dát Úschovňa.sk, ktoré je súčasťou produktového portfólia spoločnosti Zoznam, pripravilo rovnomennú aplikáciu pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS.

Majitelia smartfónov iPhone môžu teraz využívať cloudové služby Úschovne v rozhraní určenom pre mobilné telefóny s platformou iOS. Aplikácia s prehľadným používateľským prostredím a intuitívnym ovládaním umožňuje vysoký komfort pri nahrávaní, prezeraní a zdieľaní  súborov,  videí či fotografií. Samozrejmosťou je personalizovaná možnosť organizácie súborov do jednotlivých priečinkov.

Užitočnou funkcionalitou aplikácie je možnosť automatického nahrávania fotografií priamo z mobilného fotoaparátu. Všetky súbory sú po uložení dostupné aj bez internetového pripojenia. Aplikácia, ktorá ponúka používateľské prostredie v slovenskom jazyku je bezplatne dostupná na stiahnutie v App store.

ukážka1
ukážka2
ukážka3
ukážka4
ukážka5
ukážka6
ukážka7

Základný úložný priestor vo veľkosti 2 GB je k dispozícii zdarma. V prípade zaplnenia voľného priestoru je možné rozšíriť svoj virtuálny priestor na ukladanie dát až na 50-100 GB v cene od 4,99 € na 1 mesiac.

Jaroslav Peško, produktový manažér Úschovne vysvetľuje: „Našim cieľom je zjednodušiť používateľom prístup a ovládanie služieb Úschovne v mobile. Každý majiteľ smartfónu sa už stretol s problémom jednoducho a rýchlo presunúť svoje fotografie do počítača a poslať ich rodine, či priateľom.“

Váš Zoznam.sk 

Tento článok je inzerciou