V AndroidPortal.sk sa vám, našim cteným čitateľom každodenne snažíme servírovať zaujímavý obsah, ktorý by sme chceli čítať aj my. Medzi nim sa objavujú aj články predstavujúce šikovné zariadenia pochádzajúce a predávajúce sa na ďalekom východe, v Číne.

Aktualizácia 13.06.2015: Výhercom Mlais M52 sa stal Miroslav Veľhora. Výhercovi bude telefón odoslaný do niekoľkých dní.

Jedným z nich je aj Mlais M52 Red Note, zariadenie, ktoré tam hlavne vďaka svojej prijateľnej cene žne jeden úspech za druhým. Aj preto sme sa spojili s našimi kamarátmi z Everbuying.net a prinášame vám jednoduchú a rýchlu súťaž, v ktorej ho môžete vyhrať.

TIP: Stovky zlacnených produktov na Everbuying.net!

Mlais M52 Red Note sa nesie v duchu trendu väčších obrazoviek so svojim 5,5palcovým IPS displejom s rozlíšením1280 x 720 pixelov, pričom menšie rozlíšenie skvele kompenzuje pokrokový 64-bitový octacore procesor s taktom 1,7 GHz a s asistenciou 2 GB pamäte RAM.

androidportal(011)

Grafický čip nesie označenie ARM MALI-T760, skromnejšiu 16 GB internú pamäť dopĺňa slot na micro SD karty s kapacitou až do 64 GB, zážitky zachytíte zadným 13 MPix fotoaparátom alebo až 8 MPix predným, širokouhlým snímačom.

Špecifikácie na úrovni strednej triedy v kombinácii s 3200 mAh batériou poskytujú slušnú výdrž na jedno nabitie, pričom nadštandardnú konektivitu zabezpečuje podpora pre 4Gsiete a dva sloty na micro SIM karty. Smartfón beží na Androide 4.4, v tomto roku sa však dočká aktualizácie na najnovší Android Lollipop.

Ako súťažiť

Do súťaže sa môžete zapojiť jednoducho. Stačí, ak lajknete profil Everbuying.net na Facebooku a začnete odoberať ich YouTube kanál.

 

Potom už len stačí hodiť sem váš komentár s tým, čo sa vám na tomto zariadení páči najviac (len zaregistrované účty na Disqus, aby sme vás vedeli kontaktovať) a tento článok zdieľať na vašom Facebooku. Veľa šťastia! K vyhláseniu víťaza dôjde 1. júna.