mobilnyservis.sk

Ďalší nádejný slovenský startup prichádza so skvelým nápadom – oprava mobilov priamo v teréne. O čo ide? Ak sa vám poškodí napríklad displej a chceli by ste čo najrýchlejšie nový, stačí navštíviť web mobilnyservis.sk a do jednej hodiny za vami príde profesionálne vybavené auto aj s platobným terminálom.

Pokiaľ by ale išlo o náročnejšiu opravu, servis poskytne zákazníkovi počas celej doby náhradný telefón. Väčšinu opráv je však vďaka potrebnej mobilnej výbave a profesionálnemu tímu technikov možné zrealizovať priamo pred domom, kanceláriou či dokonca školou. Zaleží už iba na špecifických požiadavkách.

Za samotnú diagnostiku mobilnyservis.sk neúčtuje ani cent, pričom na servisný úkon ponúka až 3-mesačnú záruku. Do oblasti pokrytia spadá celá Bratislava a blízke okolie. Celá objednávka služby prebieha online, a to vrátane rezervácie času i komunikácie so zákazníkom. K nahliadnutiu je rovnako aktuálny stav skladových zásob.

Naše plne vybavené servisné vozidlo s profesionálne zaškoleným a skúseným technikom príde presne tam, kam Vám to vyhovuje a presne vtedy, keď Vám to vyhovuje. Do práce, do školy, domov alebo k Vašej babke. Pokiaľ neviete, prečo Váš telefón odmieta poslušnosť, náš technik Vám to zadarmo zistí a v prípade záujmu a možnosti aj na mieste opraví. V prípade, že závada Vášho telefónu vyžaduje dlhší čas opravy ako 2 hodiny, technik Vám ponúkne možnosť opraviť Váš telefón v našom servisnom stredisku cez noc a osobne Vám ho zanesie nasledujúci pracovný deň tam, kam Vám to vyhovuje.

Zákazníci si môžu nechať opraviť mobilný produkt so značkou Apple, Samsung, LG, HTC, Huawei, Lenovo, Sony a ďalšími.

mobilnyservis.sk
mobilnyservis.sk

Medzi službami je taktiež v ponuke servis na diaľku, kde idú náklady za prepravu pokazeného zariadenia na účet servisného strediska. Samotná oprava s prepravou by mala pri takýchto podmienkach trvať niečo cez tri dni.

Viac informácií nájdete priamo na oficiálnom webe. Pokiaľ máte dotaz, nápad na zlepšenie alebo akúkoľvek pripomienku, nezabudnite nám zanechať komentár v diskusii.