Úvod Aplikácie HLASOVANIE Čo sa stane, keď názov Androidu dosiahne písmeno Z?

HLASOVANIE Čo sa stane, keď názov Androidu dosiahne písmeno Z?

18

Včera predstavený Android M je 13. veľkou verziou Androidu. Celkom ťažko sa tomu verí, keďže Android sa do povedomia dostal len koncom roka 2007.

Prvým názvom, ktorý odštartoval celé pomenovanie podľa sladkostí bol Android 1.5 Cupcake. Po ňom prišiel Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop a teraz Android M. Názov najnovšej verzie by sme sa mali dozvedieť už na jeseň.

Pred niekoľkými dňami nám Hiroshi Lockheimer (viceprezident mobilných technológií v Google) prezradil, že Google plánuje predstaviť veľkú aktualizáciu Androidu pravidelne, každý jeden rok. To by teda znamenalo, že Android N bude predstavený v roku 2016, za ním pôjde v roku 2017 Android O, až nakoniec bude Android Z predstavený v roku 2028. No čo potom?

Samozrejme, od tohto okamihu nás delí celá dekáda, počas ktorej sa môže prihodiť čokoľvek. Dá sa však predpokladať, že sila Google bude ešte o niečo väčšia, než teraz. Ako by mal podľa vás pokračovať ďalej? Vyberte jednu z možností nižšie.

[yop_poll id=“34″]