Úvod Zariadenia Smartphony Gionee M5: Smartfón s 6 000 mAh batériou na prvých fotografiách

Gionee M5: Smartfón s 6 000 mAh batériou na prvých fotografiách

0
Gionee M5

Pred pár dňami sme vám dali vedieť o novinke z dielne Gionee, ktorá má ponúknuť duálnu batériu. To znamená, že v jeho konštrukcii nájdete dve samostatné batérie, ktoré by vám mali vystačiť na štyri dni ostrej prevádzky. Len včera sa zariadenie objavilo v TENAA, certifikačnej agentúre, z ktorej pochádzajú aj prvé fotografie.

Celková kapacita oboch batérií dokopy by mala byť 6 000 mAh. To teda znamená, že sa bude jednať o telefón s najväčšou batériou, ktorá by vám mala zaručiť výdrž až dva dni. Zariadenie bude kvôli tejto funkcionalite pri 8,5 mm 213 gramoch o niečo hrubšie a ťažšie.

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, telefón bude poháňať štvorjadrový procesor s jadrami o takte 1,3 GHz, 2 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB vnútornej pamäte. Chýbať nebude ani 5,5-palcový AMOLED displej s HD rozlíšením. Celé zariadenie bude poháňať Android 5.0 Lollipop. Aby sme boli úplne korektní, ďalším smartfónom s 6 000 mAh batériou je Innos D6000, ktorý si v Číne okamžite získal svojich milovníkov.

Aktuálne nie je známy dátum predstavenia, ani jeho cena. Vzhľadom na to, že už zariadenie prešlo certifikáciou predpokladáme, že by to už nemalo trvať príliš dlho.

gionee-m5
gionee-m5-2
gionee-m5-3