Úvod Novinky Zariadenia Android smartfón Gionee M5 ponúkne dve batérie, vydržať by tak mal až...

Android smartfón Gionee M5 ponúkne dve batérie, vydržať by tak mal až 4 dni

Čínsky výrobca odhalil, že jeho najnovší počin dostane až dve batérie.

0

Ďalší čínsky výrobca smartfónov chce zaujať pozornosť celého sveta. Postupné odhaľovanie detailov jeho dvoch pripravovaných modelov – Elife E8 a M5 – naberá každým dňom na obrátkach. K doteraz známym špecifikáciám pribudla totiž ďalšia ‚čerešnička‘.

Už vieme, že od prvého modelu môžeme očakávať až 100 MPx selfie fotky a najnovšie sme sa dozvedeli aj to, že ten ďalší dostane do výbavy rovno dve batérie. Informoval web GizmoChina.

V našich končinách menej známa spoločnosť Gionee to potvrdila prostredníctvom sociálnej siete Weibo, kde zverejnila jednoduchý a zároveň výstižný obrázok s modelovým označením, siluetou vizuálne neznámeho smartfónu či dvomi zdrojmi energie. Akú ale ponúknu kapacitu, nezverejnila, pričom v kuloároch spomínajú viac ako 2500 mAh, čo môže teoreticky zabezpečiť až štvordňovú výdrž.

Gionee M5
Gionee M5

Takýto bonus by sa však mal ale odraziť aj na hrúbke samotnej konštrukcie zariadenia Gionee M5. Aj keď síce nepôjde o katastrofu, oproti tradičným kúskom niekoľko milimetrový rozdiel nepochybne vidieť určite bude.

Čo sa týka Gionee E8, v jeho technologickej výbave je potvrdená hliníková ´unibody´ konštrukcia či 23 MPx predný fotoaparát, ktorý dokáže vďaka asistencii interpolácie vyhotoviť až 100 MPx zábery.

Dátum oficiálneho predstavenia oboch očakávaných smartfónov zatiaľ nepoznáme.