Nech už je váš názor na internetovú reklamu akýkoľvek, jej zobrazovaniu môžete zabrániť rôznymi metódami či rozšíreniami pre internetové prehliadače a jedným z najpopulárnejších je Adblock Plus.

Ten je tak populárny, že spoločnosti ako Google a Microsoft boli ochotné platiť nemalé sumy za to, že tento efektívny softvér nebude blokovať práve ich reklamy.

Adblock Plus v týchto dňoch prichádza s novinkou v podobe aplikácie prehliadača pre Android, ktorý je založený na populárnom Mozilla prehliadači Firefox, ktorý je samo o sebe stabilný a bezpečný, navyše však dokáže blokovať zobrazovanú reklamu a umožní tak aj rýchlejšie prehliadanie vašich obľúbených stránok.

Uvidíme, aký postoj k takejto aplikácii zaujme vyhľadávací gigant Google, Adblock Plus browser je zatiaľ vo fáze beta testovania a k ho chcete vyskúšať, stačí sa pripojiť ku komunite testerov na sociálnej sieti Google+, ktorú nájdete v →tomto odkaze← a kde zároveň natrafíte aj na inštalačný .apk súbor.

Aplikácia, dúfame, že zatiaľ, neobsahuje možnosť synchronizácie záložiek a histórie z vášho doterajšieho prehliadača, a keďže sa jedná o beta verziu, môžu sa objaviť drobné problémy v podobe nestability či plynulosti pri prehliadaní.

AdblockBrowser_Playstore_Slides_BETA
AdblockBrowser_Playstore_Slides_4_BETA
AdblockBrowser_Playstore_Slides_3_BETA
AdblockBrowser_Playstore_Slides_2_BETA
AdblockBrowser_Before_Screenshot
AdblockBrowser_After_Screenshot