Je čas na ďalší bizarný a zároveň tragický príbeh, ktorého stredobodom pozornosti nebolo nič iné, ako snaha spraviť si čo najcoolovejšiu selfie. Po takomto pokuse totiž mladá, 21-ročná Ruska v kritickom stave bojuje o svoj život.

Stalo sa tak 21. mája v juhovýchodnej časti Moskvy. Mladá žena sa v práci rozhodla, že je čas na poriadnu selfie a nenapadlo jej nič iné, než odfotiť sa s plne funkčnou zbraňou.

„Poprosila strážnika o jeho zbraň. Chcela si s ňou spraviť fotku. Ten jej ju kľudne požičal. Tá si ju vzala do ruky a pri fotení jej omylom vystrelila, pričom ju zasiahla priamo do hlavy,“ opisuje situáciu očitý svedok.

Mladú ženu previezli do nemocnice, kde aj naďalej ostáva v kritickom stave. Presnejšie informácie sa od doktorov nepodarilo vydolovať.

To však nie je jediný bizarný príbeh, ktorého hlavnú úlohu zohrala snaha spraviť si selfie. Minulý rok sa v americkom Washingtone pokúsil mladý pár spraviť si selfie. Na tom by nič nebolo, ak by tak nechceli spraviť na koľajniciach. Mladíka vlak zasiahol a na mieste podľahol devastačným zrneniam.