Úvod Zaujímavosti VIDEO Hádka o tom či je lepší Samsung Galaxy S6 alebo iPhone,...

VIDEO Hádka o tom či je lepší Samsung Galaxy S6 alebo iPhone, skončila násilím a bodnými ranami!

Občas je fajn vyjadriť svoj názor. Dávajte si však pozor, aby sa hádka nezvrtla, pretože potom to môže skončiť veľmi zle.

18

Na svete nájdete iba málo rivalov takého formátu, ako Apple a Samsung. Hlavne fanúšikovia oboch firiem sa občas na fórach a v komentároch pod článkami pohádajú na život a na smrť. Čo sa však stane, ak táto hádka prebieha v reálnom svete a prítomné sú aj fľaše alkoholu?

Apple fanúšikovia tvrdia, že Samsung je iba lacná napodobenina iPhonu (v niektorých prípadoch drahšia, než samotný iPhone). Priaznivci Samsungu zas zastávajú názor, že rad Galaxy je lepší, výkonnejší a má viac zaujímavých funkcií, ako jablkové zariadenia. Veď to poznáte. Tieto argumenty sú už poriadne staré.

Tak ako tak, dvaja spolubývajúci v Tulse popili pár pív a rozhovor sa čoskoro zvrhol na smartfóny. Po kratšej hádke ich nenapadlo nič lepšie, ako rozbiť fľaše a pobodať sa. Momentálne nie je jasné, kto začal súboj. Ponaučenie je teda takéto. Keď sa napijete, vyhýbajte sa citlivým témam, ako náboženstvo, politika a okrem iného aj obľúbená značka telefónu.