V Google Play sa objavila nová zábavná hra, ktorá dokonale skráti prebytočný čas nejednému hráčovi. Vystupovať v nej budete v úlohe lebky a čaká vás dynamická púť po rôznych lokáciach.

Podľa autorov sa však nejedná o obyčajnú lebku ale o semi-organickú autonómnu dutinu lebečnú s mozgom, ktorý vám umožní pri zbieraní mincí z mŕtvych príšer skákať do vzduchu všemožnými smermi, budete môcť spomaliť čas alebo použiť demolačné praktiky voči vašim oponentom.

O výbuch a rachot rozhodne nebude núdza.

V hre na vás čakajú štyri surrealistické svety so 32 úrovňami v režime pre jedného hráča, ďalej si užijete skryté miestnosti a tajné úkryty s unikátnymi predmetmi, epické bitky s bossmi a pre porovnanie schopností nechýba rebríček či integrácia s Google Play Hry.

androidportal(013) androidportal(012)

Hra je dobre optimalizovaná v príjemnej animovanej grafike, pričom si ju môžete stiahnuť bezplatne, no s integráciou in-game nákupov.

Pozrite si trailer a zažeňte nudu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clutchplaygames.skullduggery&referrer=utm_source%3D42matters.com%26utm_medium%3DWidgetWeb“]