foto: sammobile.com

Samsung dnes uviedol do obchodu Google Play svoju inovovanú aplikáciu na meranie aspektov zdravia a fitness aktivít S Health s jednoduchým cieľom.

Samsungu ide o rýchlejšie a jednoduchšie aktualizácie pre užívateľov, ktorí nemusia napríklad čakať na dostupnosť najnovšieho firmvéru so sadou aplikácií výrobcu, ale výrobca jednoducho aktualizáciu uvedie do obchodu Google Play, odkiaľ si ju užívatelia môžu klasicky nainštalovať.

Pri Samsungu sa jedná o novinku, takýto spôsob aktualizácií svojich aplikácií využívajú výrobcovia ako HTC, Motorola či Sony už dávno.

Aplikácia je pochopiteľne obmedzená inštaláciou len na Samsung smartfóny a tie musia byť vybavené najnovším Androidom Lollipop.

Ak teda vlastníte takéto zariadenie, aplikáciu rozhodne vyskúšajte.

androidportal(023)

Sledovať budete môcť svoju dennú pohybovú aktivitu, nastaviť si môžete rôzne ciele v rôznych kategóriach športu, stravovania, váhy a podobne, aplikácia vás dokáže upozorniť na denný príjem tekutín alebo dokonca aj kávy, s príslušenstvom dokážete analyzovať svoj spánok, merať si tep, hladinu stresu a podobne.

Ak teda žijete aktívnym životom, aplikácia bude pre vás prínosom.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.shealth&referrer=utm_source%3Dandroidcentral%26utm_medium%3Dblog%26utm_campaign%3Dbloglink“]