Úvod Výrobcovia Samsung Viete, čo znamená písmeno „S“ v línii Samsung Galaxy S zariadení? Odpoveď...

Viete, čo znamená písmeno „S“ v línii Samsung Galaxy S zariadení? Odpoveď takmer nikto nepozná!

AK ste niekedy rozmýšľali, čo znamená písmeno S, tu je odpoveď.

21
Galaxy S6 edge

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, prečo práve Samsung Galaxy S? Nuž, zdá sa, že Samsung na to má celkom dobrý dôvod. Redaktor z webu PhoneArena prišiel naň prišiel. Toto meno vôbec nie je náhodné. Práve naopak. (a určite neznamená „S“ ako Samsung).

PR oddelenie Samsungu v roku 2011 prišlo s novou stratégiou menovania nových produktov. Firma ju nakoniec prijala a jedna línia smartfónov možno aj vďaka nej patrí medzi najznámejšie na svete.

„S“ (Super Smart – Super chytrý) – Najvýkonnejšie, najkrajšie a najlepšie zariadenia od Samsungu. Táto línia bude ponúkať iba vlajkové lode so skvelými špecifikáciami a bude reprezentovať spoločnosť.

„R“ (Royal/Refined – kráľovský/rafinovaný) – Prémiové modely, kombinácia výkonu a produktivity pre ľudí, ktorí chcú byť definovaní technológiou, ktorú nosia so sebou.

„W“ (Wonder – Zázrak) – Veľmi kvalitné strategické modely, perfektné pre tých, ktorí hľadajú rovnováhu medzi štýlom a výkonom

„M“ (Magical – Magický) – Veľmi výkonné modely za prijateľnú cenu

„Y“ (Young – Mladý) – Toto sú lacné modely pre mladých ľudí a strategické zariadenia pre rozvojové trhy.

Tieto názvy spoločnosť vymyslela ešte v roku 2011, keď pravdepodobne ešte nezneli tak divne a aspoň sa pokúsili rozdeliť portfólio Samsungu do relatívne prehľadných kategórií. Škoda, že to úplne nevyšlo a juhokórejský gigant až teraz pre svoje modely začína využívať písmená a čísla (Galaxy A, Galaxy J a Galaxy S).