Úvod Operátori ORANGE nabíjacie boxy už využilo takmer 10 000 ľudí

ORANGE nabíjacie boxy už využilo takmer 10 000 ľudí

1

Praktické nabíjacie Orange boxy v obchodných centrách po celom Slovensku zaznamenali obrovský úspech. Počas prvých troch mesiacov si v nich nabilo svoje mobilné zariadenie takmer 10-tisíc ľudí.

Len vo februári a v marci to bolo spolu vyše 8 400 nabití. Najviac pritom nabíjali Košičania.
V nákupných centrách 16-tich slovenských miest sa od začiatku roka udomácnili šikovné novinky od Orangeu, ktoré sa tešia čoraz väčšej popularite.

Ak si zákazníci počas nákupov potrebujú nabiť mobil či tablet a nemajú pri sebe nabíjačku, môžu bezplatne využiť jeden z mnohých nabíjacích boxov od Orangeu. K dispozícii majú viacero koncoviek pre nabíjanie rôznych mobilných zariadení.

Bezpečnostným kľúčom si schránku jednoducho uzamknú a keď svoj mobil či tablet súrne potrebujú, je im kedykoľvek k dispozícii.

Takto majú zákazníci našu pomoc doslova po ruke. Snažíme sa im zjednodušovať a spríjemňovať každodenný život. A keďže nabitý telefón je pre mnohých dennou potrebou, sme radi, že vďaka nabíjacím boxom ju môžeme pohotovo napĺňať – hovorí Vladislav Kupka, riaditeľ úseku služieb zákazníkom v Orangei

Tento pohodlný a praktický štýl nabíjania využilo v prvých troch mesiacoch od inštalácie boxov už 9 864 zákazníkov.

nabijaciBox_1 (1)

Vo februári sa zatiaľ nabíjalo najviac. Boxy od Orangeu v tomto mesiaci dobili až 4 358 mobilných zariadení. Rekordný počet, 935 nabití pritom vo februári zaznamenal košický Aupark. Priemerný čas nabíjania v marci bol 16,47 minúty.

Využili ste už nabíjací box Orange-u v niektorom z nákupných centier?