Úvod Výrobcovia Xiaomi XiaoMi ponúka lacnú alternatívu populárnej GoPro kamery, stojí iba 90 eur!

XiaoMi ponúka lacnú alternatívu populárnej GoPro kamery, stojí iba 90 eur!

8
Dostupná alternatíva GoPro od XiaoMi

Pokiaľ patríte medzi tých aktívnejších ľudí, určite neprehliadnite tento podarený kúsok z Číny, ktorý k vám navyše pošlú bez akéhokoľvek poplatku za dovoz.

Odolná 16 MPx kamera od XiaoMi zvládne natáčať Full HD videá, disponuje širokouhlým objektívom (155 stupňov) a k tomu všetkému za ňu nezaplatíte ani 100 eur. A problém jej dokonca nerobí ani 60 snímkov za sekundu.

TIP: Pre našich čitateľov si Gearbest pripravil zaujímavú súťaž!

Čo sa týka zostávajúcich technických špecifikácií, vnútri kompaktnej konštrukcie – podobnej GoPro – nájdeme jednoducho vymeniteľnú 1010 mAh batériu, slot na microSD kartu až do 64 GB alebo Wi-Fi či Bluetooth konektivitu. K dispozícii je aj redukcia šumu, širokouhlý objektív (155 stupňov) so senzorom Sony Exmor R (BSI, CMOS), aplikácia pre smartfón, viacero používateľských modov (time-lapse atď.) či závit pre jednoduché upevnenie.

Športovú kameru XiaoMi Yi v peknom farebnom prevedení si môžete veselo objednať z overeného e-shopu gearbest.com za niečo cez 90 eur, pričom by doručenie malo trvať na Slovensko zhruba od 7 do 25 pracovných dní.

XiaoMi Yi
XiaoMi Yi
XiaoMi Yi
XiaoMi Yi
XiaoMi Yi
XiaoMi Yi
XiaoMi Yi