Jednoduchá ale veľmi funkčná poznámková aplikácia Google Keep po dlhšej dobe prešla aktualizáciou, ktorá prináša oveľa viac ako len štandardné opravy chýb a stability.

Konkrétne sa jedná o verziu 3.1 a prvé čo si po aktualizácii všimnete, je nové plávajúce „Material design“ tlačidlo, ktoré už dobre poznáme napríklad z aplikácie Google+, Drive a podobne.

To nám umožňuje okamžite pridať novú poznámku, fotozáznam, to-do list a podobne.

Rozhodne najdôležitejšou funkciou je možnosť opakovania upozornení.

Ak jednoducho odložíte aktuálne upozornenie, môže sa ďalej opakovať na dennej, týždennej, mesačnej alebo ročnej báze a samozrejme je k dispozícii aj možnosť vlastného upravenia časového horizontu opakovania.

Takto už s určitosťou na nič nezabudnete.

keep

Ak sa vaše poznámky kopia závratným tempom, konečne si ich môžete upratať vďaka štítkom. Jedná sa vlastne o systém záložiek a poznámky tak môžete radiť napríklad do priečinku „práca“, „škola“, „nákupy“ a podobne.

Táto veľká aktualizácia aplikácie Google Keep je už k dispozícii, šíri sa však postupne a každého by mala dobehnúť v priebehu pár dní.

Ak sa však neviete dočkať, novú verziu si môžete nainštalovať prostredníctvom .apk súboru, ktorý nájdete v →tomto odkaze←.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep“]