Úvod Novinky Aktuálne Šéf dizajnu v HTC dal výpoveď po jednom roku pôsobenia na svojej...

Šéf dizajnu v HTC dal výpoveď po jednom roku pôsobenia na svojej pozícii

9
Nový HTC One

Dnes už bývalý šéf dizajnu HTC, Johan Becker, nedávno oznámil na Twitteri, že po sedemnástich rokoch odchádza z tejto taiwanskej firmy. Po jednom roku na poste šéfa firmy, ktorá bola známa skvelým vzhľadom svojich telefónov tak odchádza ďalší skvelý dizajnér. Iba pred niekoľkými týždňami sa pritom udiala ďalšia vážna zmena. CEO Petera Choua na jeho poste vystriedala Cher Wang. Dúfajme, že tieto zmeny sa pozitívne odzrkadlia na ďalšom pôsobení spoločnosti.

Johan Becker v HTC pôsobil sedemnásť rokov a jeden rok šéfoval dizajnovému oddeleniu. Zodpovedný je (okrem iného) za vzhľad vlajkových lodí HTC One M8 a M9. Z HTC odchádza iba rok po tom, čo spoločnosť opustil jeho predchodca Scott Croyle.

Spoločnosť HTC oficiálne komentovala Beckerov odchod takto: „Môžeme potvrdiť, že Johan Becker opustil HTC. So spoločnosťou bol, odkedy HTC odkúpil One & Co pred šiestimi rokmi. Chceli by sme poďakovať Johanovi za jeho prácu pre HTC a prajeme mu veľa šťastia do budúcnosti.“

Bude zaujímavé sledovať, čo sa stane s HTC ďalej. Spoločnosť totiž prišla o skvelého dizajnéra, ktorý vytvoril krásne smartfóny. Práve dizajn držal HTC veľmi dlho nad vodou. Dúfajme, že nasledovník Beckera bude rovnako úspešný.