Vieme, Windows má od Androidu asi tak ďaleko, ako hruška od banánu, no chceme sa s vami podeliť o tento bizarný a vtipný príbeh nemeckých basketbalistov, ktorých ligový zápas prerušil Windows a jeho aktualizácie.

Na desktopovom Windowse, aspoň podľa našich štatistík, beží väčšina z vás a preto sa dá predpokladať, že veľká časť z vás sa už stretla s otravnými aktualizáciami, ktoré sú niekedy tak drzé, že vám vypnú celý počítač a notebook a začnú sa automaticky inštalovať. Počítač či notebook potom ostane niekoľko minút a v horších prípadoch aj hodín nepoužiteľný.

Presne to sa stalo na druholigovom zápase v Nemecku, kde sa z ničoho nič notebook, ktorý bol napojený na digitálnu tabuľu s výsledkami zrazu zreštartoval a začal aktualizovať aktualizácie. Rozhodca teda musel prerušiť zápas. Vo výbave mali aj záložné riešenie, no jeho zapojenie trvalo dlhšie, než inštalácia aktualizácií. Tie sa totiž za 25 minút nainštalovali a notebook sa opäť pripojil na digitálnu tabuľu.

Neprehliadnite: To najnovšie zo športu

Tím, ktorý prehral podal na celý zápas sťažnosť. Sťažoval sa na problémy s tabuľou, ktoré ho mali pripraviť o inak isté víťazstvo.