Úvod Výrobcovia LG Unikla FOTO neznámeho LG smartfónu s integrovaným stylusom a laserom

Unikla FOTO neznámeho LG smartfónu s integrovaným stylusom a laserom

LG G4 Stylus, G4 Note alebo klasická G4. Čo z toho uvidíme na veľkom mediálnom podujatí?

1
Neznámy LG smartfón

Predstaví LG popri vlajkovej lodi G4 aj niekoľko mierne modifikovaných variácií? Pravdepodobne áno. Internetom totiž začala kolovať fotografia so smartfónom, ktorý sa celkom nápadne podobá na starší G3 Stylus.

FOTO poskytol francúzsky tech web nowhereelse.fr.

Neznámy smartfón s logom LG (vyššie) pravdepodobne pozostáva z kovového krytu; môže však ísť i o dôverne vyzerajúcu imitáciu z plastu, keďže kórejský výrobca v tom má už pomerne dostatočnú prax. Vo vrchnej časti konštrukcie je navyše vidieť miesto, kam sa dá bezpečne uschovať stylus, pričom hneď vedľa hlavného fotoaparátu umiestnilo LG – podľa uniknutého záberu – laser na bleskové zaostrovanie, akým disponuje aj minuloročná vlajková loď G3.

LG G3 Stylus (zdroj: androidpit.com)
LG G3 Stylus (zdroj: androidpit.com)

Je tu teda veľká šanca, že G3 Stylus buď premení výrobca na G4 Note a pridá trošku prémiového materiálu, aby tak mohol konkurovať populárnemu Galaxy Note, alebo názov s konštrukčným spracovaním ponechá a len pridá lepší fotoaparát.

Predstavovanie tohtoročných noviniek od LG očakávame niekedy v priebehu apríla, zrejme počas druhého týždňa.

AKTUALIZÁCIA
Podľa dostupných informácií z Phone Arena sa jedná o mid-range zariadenie s čipsetom Snapdragon 610 (4-jadrový procesor + grafický procesor Adreno 405), čo znamená, že ide s najväčšou pravdepodobnosťou o LG G4 Stylus v plastovom kabáte.