Ak hľadáte schopný smartfón so zaujímavými parametrami a nechcete zrovna veľmi prevetrať peňaženku, riešením môže byť jeden zo série smartfónov KINGZONE.

Konkrétne sa jedná o model Z1, ktorý môžete získať za výnimočnú cenu vďaka špeciálnemu kódu, ktorý nám poskytli naši kamaráti z everbuying.net.

Smartfón reprezentuje 64 bitový, 1,7 GHz octa-core procesor, ktorý zvládne aj 4G LTE konektivitu, grafický čip ARM MALI-T760, 2 GB pamäť RAM a 16 GB interné úložisko je možné rozšíriť prostredníctvom micro SD kariet.

kingzonez1

Svoje zážitky zachytíte 13 MPix zadným fotoaparátom, poprípade predným 8 MPix snímačom, ktoré následne zobrazíte na 5,5 palcovom IPS displeji s rozlíšením 1280 x 720 pixelov.

Menšie rozlíšenie displeja určite vykompenzuje lepšia výdrž na jedno nabitie, aj vďaka použitej batérii s kapacitou až 3 500 mAh.

Zariadenie beží na Androide 4.4.4 KitKat, je tenké 7,5 milimetra, váži 139 gramov a predná strana zaujme tenkými rámikmi okolo displeja s rozmerom iba jedného milimetra.

201503031653253597

KINGZONE Z1 podporuje funkcionalitu dvoch SIM kariet, pričom jednu štandardnej veľkosti a druhú micro SIM.

O bezpečnosť vašich dát sa postará identifikácia prostredníctvom odtlačkov prstov a k fotoaparátu, prehliadaču, kontaktom a podobne môžete pristupovať takmer okamžite vďaka interaktívnej podpore pre rôzne gestá.

Štandardná cena smartfónu je takmer 189 €, s použitím promo kódu EBKZ, ktorý zadáte pri objednávke však cena klesne na skvelých 165,71 €.

Bezplatné poštovné do celého sveta je samozrejmosťou.

androidportal(005)
Po zadaní zľavového kódu ušetríte 20 dolárov

Smartfón KINGZONE Z1 si môžete objednať prostredníctvom partnerského online obchodu everbuying.net prostredníctvom →tohto odkazu←.

Zobraziť rozšírenú špecifikáciu KINGZONE Z1