Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Samsung Galaxy S6 uvidíme už 1. marca na MWC 2015! Pozvánka poodhalila...

Samsung Galaxy S6 uvidíme už 1. marca na MWC 2015! Pozvánka poodhalila zakrivenú konštrukciu

7
Pozvánka od Samsungu (zdroj: phonearena.com)

Prvý marcový deň môžu fanúšikovia juhokórejského giganta veselo otvárať šampanské. Samsung začal rozposielať popredným médiám pozvánku na veľké tlačové podujatie, ktoré zrealizuje deň pred oficiálnym začiatkom MWC 2015. Vyzerá to teda tak, že špekulácie a dohady o očakávanom Galaxy S6 sú už takmer pri konci. 

Samotná pozvánka nenesie priveľa informácií. Môžeme na nej vidieť siluetu – zrejme kovovej konštrukcie – neznámeho zariadenia a krátky text „Čo bude ďalej„.

Informoval web Phone Arena.

Tohtoročné MWC otvorí brány pre širokú verejnosť 2. marca, pričom Samsung začne s predstavovaním už o deň skôr.

Výrobca ešte dávnejšie avizoval komplexnú rekonštrukciu a softvérovú optimalizáciu nadchádzajúcej vlajkovej lode, čím mal nepochybne na mysli Galaxy S6. Samotný projekt niesol interné označenie ‚Nula‘.

Od tlačového podujatia očakávame nie jednu, ale rovno dve verzie high-end Android zariadenia. Ako spomínali staršie klebety, malo by ísť o tzv. ‚Edge model‚ s prehnutými zobrazovacími jednotkami bo ľavej a pravej strane hlavného displaja. Niečo podobné sme mali možnosť vidieť aj pri Galaxy Note Edge.

NEPREHLIADNITE: Galaxy S6 zrejme ponúkne výmenu špeciálnych krytov

Samsung Galaxy S6 poskytne podľa neoficiálnych infošiek 5-palcový displej s rozlíšením 1440 x 2560 pixelov, energeticky-efektívny 8-jadrový procesor (iba Exynos 7420?), 20 MPx hlavný fotoaparát s OIS a taktiež zrejme i 3 GB operačnú pamäť. No zabudnúť nesmieme ani na použitie prémiových materiálov, ako je napríklad kov, alebo IP certifikáciu pre zvýšenú odolnosť voči účinkom vody.

Čo očakávate od novinky vy?