Údajne GALAXY S6 (zdroj: xda-developers.com)

Máte už dosť špekukácií o pripravovanom nástupcovi GALAXY S5? Tak si ešte musíte počkať. Najbližšie dni totiž očakávame poriadnu nádielku.

A najčerstvejším kúskom sú tentokrát fotografie zatiaľ nepredstaveného smartfónu, ktorý predvádza svoje krivky. Samotný dizajn však nasvedčuje tomu, že máme česť vidieť vynovenú vlajkovú loď juhokórejského giganta.

Zábery poskytlo populárne fórum xda-developers.com.

Zariadenie disponuje veľmi podobnou konštrukciou, s akou sme sa streli i pri viacerých vizuálnych únikoch behom posledných mesiacov. Nechýba teda ani kov, mierne trčiaci fotoaparát, predné a zadné ochranné sklo či mierna podobnosť s konštrukciou iPhone 6.

Viacero viditeľných detailov nám ale opatrne prezrádza veľmi podstatný fakt. Smartfón môže byť jeden z prvých prototypov Samsung GALAXY S6.

Aktualizácia: Na internete sa objavili tri nové fotografie, ktoré potvrdili finálny dizajn Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge, ktoré bežia na Android 5.0.2 Lollipop. Ak sa veľmi posnažíte, môžete vidieť základné prvky nového TouchWizu. Zdroj, ktorý fotografie zverejnil tvrdí, že oba telefóny v ruke pôsobia „pevne ako šľak,“ a že uniknuté informácie, ktoré sme doteraz videli ani zďaleka neopisujú vysokú kvalitu konštrukčného spracovania.

galaxy-s6-galaxy-s6-edge-1
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-2
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-3
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-4
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-5
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-6
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-7
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-8
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-9
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-10
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-11
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-12
galaxy-s6-galaxy-s6-edge-13
samsung-galaxy-s6-unik-2
Takto má vyzerať predná strana GALAXY S6 (zdroj: xda-developers.com)
samsung-galaxy-s6-unik-3
A takto zase spodná strana konštrukcie GALAXY S6 (zdroj: xda-developers.com)