Úvod Zariadenia Smartwatch Štýlovým hodinkám Pebble pribudne nový model. Výrobca spustil odpočítavanie

Štýlovým hodinkám Pebble pribudne nový model. Výrobca spustil odpočítavanie

0

Jedny z najpopulárnejších inteligentných hodiniek dostanú už za niekoľko dní vynovený prírastok. Spoločnosť Pebble by mala však tentokrát aplikovať výrazné inovácie. Medzi očakávaniami je preto aj nový operačný systém či integrácia mikrofónu.

Predstavenie tohtoročného modelu, pravdepodobne so širším a taktiež farebným displejom vo vizuálnej podobe elektronické papiera, prebehne podľa odpočítavania na web stránke výrobcu za menej ako 4 dni.

Zmeny by mali zahŕňať i tenšiu konštrukciu či vylepšenú softvérovú platformu, informoval web Phone Arena.

Pebble pritom už dávnejšie avízoval, že pripravuje do budúcnosti celkom zaujímavé veci. Načasovanie predstavenia môže súvisieť aj s aprílovým štartom predaja konkurenčných Apple Watch.

Začiatkom minuloročného januára uzreli svetlo sveta kovové Pebble Steel, ktoré zožali nie len v odborných recenziách obrovský úspech. Ich výhoda oproti dnešnej konkurencii spočíva predovšetkým v šetrnom e-ink displeji; práve vďaka nemu vydrží nositeľné zariadenie na jedno nabitie aj niekoľko dní.

Pebble Steel
Pebble Steel

Tlačová konferencia však môže nakoniec priniesť niečo, čo takmer nikto neočakáva. Následujúce dni budú teda zrejme plné nezodpovedaných otázok.