Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Patent Samsungu odhaľuje, ako by mohol vyzerať Galaxy S6 Edge

Patent Samsungu odhaľuje, ako by mohol vyzerať Galaxy S6 Edge

3

Výstava spotrebnej techniky MWC v Barcelone bude už o mesiac a my sa môžeme tešiť na minimálne jednu vlajkovú loď, ktorá tam bude predstavená. Ide samozrejme o Galaxy S6 od Samsungu. Dlhšie sa však šepká aj o Edge verzii.

Sasung prvýkrát predstavil dve verzie svojho high-end telefónu v septembri. Vtedy sme uvideli Note 4 a Note Edge s displejom zahnutým na jednej strane. Predpokladáme teda, že niečo podobné sa stane aj o dvadsaťosem dní.

Nevieme však nič o dizajne záhadnej Edge verzie. Už minimálne mesiac kolujú dohady o tom, že bude mať displej zahnutý na oboch stranách. Nedávno sa však objavil patent Samsungu, ktorý by na dizajnovú stránku S6 Edge mohol vrhnúť viac svetla.

Samsung-patents-for-a-wrap-around-display-phone (1)
Samsung-patents-for-a-wrap-around-display-phone (2)
Samsung-patents-for-a-wrap-around-display-phone

Na obrázkoch dole vidíte telefón s displejom zahnutým po stranách. Ten však pokračuje až na zadnú stranu, kde sa zobrazujú akési ikonky. Nie je isté, či vôbec máme technológiu, ktorá by toto zvládla. Teda, minimálne, či je pripravená na masovú produkciu.

Nakoniec, zdá sa, že spomínaný koncept má aj akýsi vysúvací mechanizmus. Môže ísť o spôsob, ako jednoducho vymeniť batériu, keďže na zadnej strane s displejom by boli s odoberateľným krytom len problémy.

Ako sa vám páči tento koncept? Myslíte si, že má potenciál?