Úvod MWC 2015 Huawei ide do boja s Apple! Okrúhle smartwatch ponúknu Android Wear a...

Huawei ide do boja s Apple! Okrúhle smartwatch ponúknu Android Wear a TOP dizajn

6

Výrobca, od ktorého by to asi málo kto očakával, predstaví na MWC 2015 hodinky, ktoré ponúknu okrem inteligentných funkcií aj klasické vizuálne spracovanie. Všetko predčasne poodhalili vystavené reklamné materiály od TechHive.

Nové smartwatch so značkou Huawei prídu v čase, kedy plánuje odštartovať predaj Apple Watch i kalifornský gigant. Do veľkej vojny však zbroja hneď viaceré popredné spoločnosti, a to vrátane Pebble.

Novinka z číny ponúkne žiadaný kruhový výzor či konštrukciu z prémiových materiálov ako je kov. Plagáty z MWC potvrdzujú operačný systém Android Wear alebo dokonca precízne remeselnícke spracovanie, takže sa máme naozaj na čo tešiť. Taktiež nesú text, ktorý prezrádza, že pôjde o „nadčasový dizajn„.

Takto vyzerá nový kúsok od Huawei (zdroj: techhive.com)
Takto vyzerá nový kúsok od Huawei (zdroj: techhive.com)

Tech web Phone Arena ďalej predpokladá prítomnosť vlastnej LTE konektivity prostredníctvom SIM karty, čo by opäť pomohlo napomôcť k vyššiemu záujmu zo strany potencionálneho zákazníka.

Oficiálne predstavenie prebehne počas budúceho týždňa, kedy už otvorí tohtoročný Mobile World Congress brány pre nedočkavých návštevníkov.