Úvod HTC HTC One M9 Predstavenie nového HTC One M9 bude aj online, začína sa v nedeľu...

Predstavenie nového HTC One M9 bude aj online, začína sa v nedeľu o 16:00

4
Koncept HTC One M9 (zdroj: phonedesigner.eu)

Taiwanský výrobca High Tech Computer sprístupní mediálne podujatie, kde odhalí vynovenú generáciu vlajkovej lode, aj prostredníctvom priameho prenosu cez internet. Event začína deň pred oficiálnym otvorením brán podujatia MWC 2015 o štvrtej poobede.

Nový HTC One M9 by mal ponúknuť mierne dizajnové vylepšenia konštrukcie, pričom s najväčšou pravdepodobnosťou spoločnosť nadviaže na minuloročné modely. Niečo podobné sme mali možnosť vidieť i pri One M7 a One M8.

Technické špecifikácie hliníkového fešáka budú zrejme pozostávať z moderného čipsetu Snapdragon 810 (8-jadier, 2.0 GHz), fotoaparátu s 20 MPx rozlíšením od Toshiby, 3 GB operačnej pamäte, 5-palcového 1080p displeja, operačného systému Android 5.0 Lollipop s nadstavbou Sense 7, NFC, Bluetooth 4.1 a taktiež 2900 mAh batérie. To všetko za cenu zhruba 750 eur.

Nedávno však zaznela informácia o údajnom HTC One M9 Plus, ktorý vraj ponesie trošku odlišné ústrojenstvo, a to vrátane 5.2″ zobrazovacej jednotky s rozlíšením Quad HD. Taktiež sa spomínalo, že okrem smartfónov uvidíme aj niečo iné, o čom ale nemáme mať zatiaľ ani ponatia. Predpokladáme teda nejaké to nositeľné zariadenie či dokonca tablet.

Livestream môžete sledovať prostredníctvom oficiálnej web stránky HTC.

htc-one-m9-predstavenie
Detaily na htc.com