Úvod Smartphony Aktualizácie HTC One M7 na Slovensku získava aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop!

HTC One M7 na Slovensku získava aktualizáciu na Android 5.0 Lollipop!

17

Android 5.0 Lollipop bol predstavený a sprístupnený ešte minulý rok, no väčšine výrobcov trvalo až niekoľko mesiacov, kým ho prispôsobia pre svoje zariadenia. Predsa len, optimalizácia, nový Material Dizajn a mnoho ďalších vylepšení chvíľu trvá.

Po One M8, ktorý aktualizáciu získal pred niekoľkými týždňami je na rade aj jeho predchodca, HTC One M7. Dnes pred obedom ste nám dali vedieť, že aktualizáciu začal získavať model, ktorý predáva Orange. Je však pravdepodobné, že s aktualizáciou začnú aj ďalší operátori.

one-m7-lollipop-3

Medzi vylepšeniami je spomenutá samotná aktualizácia na Android 5.0 Lollipop, vylepšené prvky súkromia, nový Material dizajn a viac. Samotný Lollipop už v základe prináša lepšiu správu pamäte RAM, vyššiu bezpečnosť a vďaka projektu Volta aj lepšiu výdrž batérie. Práve projekt Volta je však dosť kontroverzný, keďže pri niektorých modeloch výdrž dokonca skrátil.

Aktualizácia má veľkosť 804,78 MB a verziu softvéru posúva na označenie 7.19.401.2. Vzhľadom na veľkosť aktualizácie ju odporúčame sťahovať cez Wi-Fi. Dorazila už aktualizácia aj k vám?

Vďaka Gabriel a Ivan za tip!

one-m7-lollipop-1
one-m7-lollipop-2
one-m7-lollipop-3
one-m7-lollipop-4