Úvod Výrobcovia HTC HLASOVANIE: Z toho, čo zatiaľ vieme, ktorý bude lepší? GALAXY S6 alebo...

HLASOVANIE: Z toho, čo zatiaľ vieme, ktorý bude lepší? GALAXY S6 alebo HTC One M9?

77
Ilustračný obrázok. iPhone 6 a koncepty One M9 a Galaxy S6

Aj napriek tomu, že ani HTC, ani Samsung zatiaľ nepredstavili svoje nové vlajkové lode, už máme vďaka vodopádu uniknutých informácií dosť dobrú predstavu o tom, čo ponúknu. Od ich predstavenia nás už delia len dva týždne a tak by bolo zaujímavé spýtať sa, ktorý z nich sa vám zatiaľ pozdáva viac.

Tak, ako každý rok, aj tento je to ťažké rozhodnutie. Obe spoločnosti majú svoju fanúšikovskú bázu, ktorá si zakladá na niečom inom a obe spoločnosti musia predstaviť čo najlepšie modely, aby sa vôbec udržali nad vodou. Pre Samsung je to splnenie priania mnohých fanúšikov o nahradení plastovej konštrukcie za kovovú, ako aj zrýchlenie pomalšieho a preplneného TouchWizu. V prípade HTC je to vylepšenie fotoaparátu, ktorý v posledných pár rokoch za konkurenciou nepochybne zaostával.

Doterajšie informácie teda naznačujú, že obe spoločnosti sa zamerali na vyriešenie svojich najväčších slabín a tak budú novinky poriadne zaujímavé. Samsung má zjednodušiť a zrýchliť TouchWiz, ktorý bude zabalený v prémiovo pôsobiacej, kovovej konštrukcii. HTC má zas svoj One M9 vybaviť 20 Mpx senzorom najvyššej kvality.

Tak čo na to hovoríte vy? Ktoré zo zariadení od týchto dvoch výrobcov bude podľa vás lepším?

[poll id=“357″]